torsdag 3 maj 2018

Hårdhänt kärleksbevisning

Idag bara regnar det. Och jag som tänkte bjuda kvällens kursdeltagare på picknick.
Det lutar åt att det blir en inomhuspicknick. Går säkert bra, det med.
Får se om Silas får följa med. Har inte bestämt ännu
Igår slutade jag också kl 13 men då var det aningens bättre väder och vi drog till skogs.
Det var till och med så solen sken emellanåt. 
Jag köpte också fogpenna och målade de solkiga och fula kakelfogarna i badrummet. Vi gissar att de är från mitten av förra seklet. De var gula med äckliga fläckar på och nu blev de kolsvarta precis som kaklet. Extremt mycket bättre, om än jag längtar tills den riktiga renoveringen av badrummet blir av.
Men kolla på före- och efterbilderna här ovanför så får ni se att det ändå blev skillnad.
Vi pysslar lite med budgetrenovering i väntan på den riktiga renoveringen. Mest handlar det om att vi inte orkar ha stora renoveringar pågående i huset just nu. Mest inväntar vi energi, men sen är det ju roligt om pengarna finns sparade på kontot så vi slipper känna att det drar till för hårt i plånboken.
Nog om husrenovering - det här är ju ändå en hund-blogg....
Filmade lite när vi var i skogen igår. Nog ser man att livet med schappar är händelserikt! Silas hoppar typ jämfota så fort han rör sig. Lystra är aningens lugnare, men tröttnar ibland på Silas och kommer då igång och jagar honom. Ibland tror jag hon njuter lika mycket som han av att leka också.
Senaste tiden har Silas verkligen visat Lystra sin stora kärlek!! OJ, vad han älskar henne!! Blir visserligen lite hårdhänta pussar och kramar ibland....men såna kan de ju va ibland, tonårskillarna.
Just nu i skrivande stund mosar han ner henne i soffan och naggar hennes hud. Hon kuttrar lite tvetydigt, men verkar ändå ganska nöjd med hans omhuldande och hans intresse. 
Hon har ett beundransvärt tålamod, min Lystra. Jag hade bränt av för länge sen. Han ska ju bara pussas hela tiden.....Bah!

Måste också berätta att vår vuxna dotter fått ett extrajobb som "hundrastare" av två vackra whippetpojkar. Snacka om perfekt för en som längtar efter egen hund så hon kan gå upp i limningen där uppe i Luleå! Hon har bara träffat hundarna en gång ännu, men kommer hjälpa till med rastningen runt lunch de dagar som behövs.
Nu ska jag förbereda för kvällens kurs å laga lite mat. Vi höres!

1 kommentar:

  1. Ååå vilket perfekt jobb för P!!
    Snyggt jobb med fogen, ni gör precis som vi lite finlir innan riktiga rusten!
    Kram

    SvaraRadera