söndag 22 april 2018

En UNDERBAR helg!

 I helgen har jag och maken varit själva hemma. Sonen har varit i dalarna med vänner.
Har shoppat, fika på café, handlat växter, grävt ner växter, städat utomhus och i uterummet....och en massa annat trädgårdsarbete, sen gjorde vi en liten utflykt med doggsen.
Vi körde lite inkallningsövningar mellan oss på stigen i skogen.
OJ, vad de skuttar och flyger!
Fullt ös!
Silas hade så mycket energi som låg uppdämt, så det kändes mest säkert att låta honom springa emellan oss sådär på stigen, för att få honom att inte fokusera på Lystra och mangla ner henne i sin iver.
Nu hade han istället fokus på oss och sprang av sig det han hade överskott utav.
Sen blev det lite bad i sjön som låg bredvid. Silas går ner ganska långt och skulle säkert tänka sig att simma om vi gjorde det, medan Lystra bara blöter tassarna på sin höjd.
Vilket ljuvligt väder det varit i helgen. +22 grader mätte vi till
Det är lätt att återhämta sig när man har såna här förutsättningar! Varmt, skönt, kunna vara ute mycket, suttit i nyinköpta hängstolen, grävt i rabatter och annat energi-hämtningsmässigt. 
Nu har jag också beställt fler plantor att sätta nästa helg. Nu är det fokus på rabatt på framsidan, där det är skuggigt. Det blir hosta och salvia samt en klättrande humle. Kommer bli så bra!
I veckan blir det mycket hundaktiviteter - hundpromenad på onsdag och två kurser på torsdag. Sen blir det utställning på lördag. Äntligen!
Blev imponerad idag när det kom en familj från Stockholm som vi aldrig träffat. De skulle köpa vår motorcykel. Hundarna skällde inte ens och sen var de så lugna och lagom kelsjuka. Tror den lilla familjen blev bra kära i dem. Framförallt är det såklart Silas som folk gillar. Han är ju så enormt social och charmig! En go hund! Är så glad i honom....oftast... ;)

2 kommentarer:

 1. Visst var det en fantastisk helg!!
  Nu kommer livet tillbaka.
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är såååå härligt!!
   Kram på dig ❤

   Radera