tisdag 24 april 2018

Bus

 Det blev många bilder på vår utflykt i lördags.
Hade visst knäppt typ 300 bilder, eller så...
 Lystra sitter oftast vid våra fötter och är lugn, medan Sials springer omkring och har skoj.
Därför brukar det mest bli bilder på honom.
 Men en liten stund så var även Lystra igång
 Hon kan verkligen se njutningsfull ut!
 Det är så underbart att ha dem båda två. De är så olika, men ger oss båda två en stor glädje.
 Lystras päls har vuxit ut bra nu. Det är drygt 1,5 år sedan hon klipptes och det är först nu hon börjar ha full längd på pälsen. Den har blivit tjock och fin.
Nackdelen är att hon måste ha luggen uppe nu, för hon ser verkligen inte om den är nere. Hon är som ett blingdstyre. Luggen blir som en vägg....
 På onsdag är det hundpromenad med JR Hundcenter och jag tänkte ha med båda hundarna. Får se om jag tar mig vatten över huvudet.
Sen är planen att de får vila dagen efter. Då är det hundkurs och då brukar Silas vara med, men den här gången får han vila. Och Lystra med.
 Jag och Silas laddar inför utställningen i Västerås på lördag. Jag har kammat honom och förberett honom så gott jag kan. Dagen innan blir det nån liten genomgång för att se om det är nåt mer jag behöver göra, men annars är han ju klar. Schapendoes ska ju inte vara nykammade eller nåt sånt.
 Lystra är nog glad att hon slipper åka på utställning. Hon är inte lika förtjust i det som Silas. Fast Silas tycker visserligen att ALLT som händer, oavsett vad, är störtroligt!!
Jag tänkte på det när vi körde förbi Kumla Djursjukhus härom dagen, att Silas har nog svårt för att bli rädd för veterinären, just för att han tycker det är så roligt att få vara centrum av saker å ting. Och för att han är så positiv till allt som händer. Men självklart kan jag aldrig vara säker och jag försöker alltid göra upplevelser av alla de slag så positiva jag kan.
 Det kommer nog inte bli så mycket bloggande närmaste dagarna. Jag har fullt upp!
 Men vi hörs när vi hörs
Ha det så jättebra!
Följ oss gärna på Instagram. @hundlycka heter vi där

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar