onsdag 24 januari 2018

Hundpromenad

Är lite trött idag. Blev en stressig dag på jobbet. Blir lätt det på mitt jobb ibland. Folk som kommer för sent eller behandlingar som tar längre tid än förväntat. Vardag på mångas jobb. Så även på mitt...
Vilar mig i form inför kvällens hundpromenad med JR Hundcenter.
Tyvärr spöregnar det just nu, så det kan ju tänkas bli en lite blöt historia
Vi kom hem från Norrland i söndags och firade sonen som fyllt 18.
Sen har de första dagarna den här veckan rusat iväg!! Hinner inte träna Nose work som jag skulle vilja. På söndag är det andra kurstillfället.
Men sånt är livet! Mycket man vill, men det rullar på lite för fort när man jobbar heltid och har mycket annat på gång
Silas är så lugn(med Silas-mått mätt) och verkar trivas med livet som ensamhund.
Lystra verkar också trivas och nu börjar de hitta vardagslunken där uppe också.
Lystra var inte ens så väldigt intresserad av mig när vi träffades i lördags. Hon har redan hittat tryggheten i Paulina.
Vi har bestämt att Lystra ska stanna åtminstone till sommaren hos Paulina. Det är viktigt för Paulina att få veta ungefär vad hon ska räkna med. Annars blir hon orolig varje gång vi ska ses att jag ska ta tillbaka Lystra. Vi träffas ju inte så ofta och då tänker P att nån av gångerna kommer Lystra följa med mig hem igen. Tidigare har jag bara sagt att hon bor där tills vidare, men då jag märkte att P vill ha kvar Lystra och oroar sig att jag snart vill ta tillbaka hunden, så gjorde vi såhär. För mig är det allra viktigaste att min dotter mår bra och eftersom jag aldrig tvekat på att hon tar bra hand om Lystra, så är det lugnt för mig att ha henne där.
Jag får ofta frågor om hur det egentligen går för mig att lämna bort min älskade Lystra. Men jag sörjde redan innan och kunde redan då sätta mig in i situationen så jag har inte ångrat mig. Som det är nu fungerar det så oerhört bra och då kör vi på.
Silas mår bra av att bo själv också.
Hans päls är verkligen inte fin just nu.
Vore toppen om han kunde byta päls färdigt snart, så jag slipper kämpa så mycket för att hålla den snygg.
Hopp!!
Silas pussade mig i säkert en timme när jag kom hem idag. Han höll aldrig på att ge sig
Nu ska vi sätta upp luggen, ta på regnkläder och förbereda godbitar till promenaden ikväll. Hoppas innerligt att regnet ger sig....

1 kommentar:

  1. Då är vi två som inte hunnit träna så mycket NW tills söndag :)
    Jag är övertygad på att Lystra har det sååååå bra hos P!!
    Ses på söndag
    Kramar

    SvaraRadera