fredag 29 december 2017

Silas 18 månader

 Ibland blir man liksom bara förälskad på nytt i sina egna hundar!
 Silas är i en ålder där mycket liksom landar i en ung schapendoes. Hans personlighet växer och blir mer mångfacetterad och rik. Han får ett tydligare jag! Hans ögon har fått ett djup och visar allt tydligare hans vänliga inre.
Att han dessutom har ett vackert yttre gör ju inte saken sämre! Han var så duktig på att ställa upp sig på kommando och stå kvar! Jag blev faktiskt lite imponerad
 Det känns jättekonstigt att det ska vara bara Silas här hemma från och med måndag....då åker Lystra till Luleå med dottern och hennes sambo. Kommer sakna både dottern (såklart) och Lystra! Konstigt kommer det bli, men väldigt bra för Lystra och Silas, tror jag.
Jag har dragit ihop ett härligt gäng kvinnor som tillsammans ska åka med våra hundar på Noseworkkurs! Åh, vad roligt det ska bli!! Jag längtar! Tror det kommer göra Silas gott att få jobba fokuserat med nosen. Ska bli spännande att se hur han kommer gilla det.
Det är så roligt att följa en ny individ under uppväxten. Kanske blev det extra spännande med just Silas eftersom han föddes hemma hos oss och har funnits i vårt hem hela tiden.

4 kommentarer:

 1. Så snygg! Visst är det något speciellt med en hund som man har liksom från början :)
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nog är det lite speciellt!
   HAN är speciell! 😍
   Kram

   Radera
 2. Ja och så ska det ju bli sååå kul med NW kursen!!!
  Är sååå peppad.....vet inte om Sture är lika peppad, han vill nog mest busa med alla andra :)
  Kram igen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Jag är också tokpepp!! Längtar massor!
   Ja, det finns nog fler som kommer göra allt för att vara i centrum 😂

   Radera