tisdag 26 december 2017

Schapendoesvalpar!!!!

 Idag blev det LYX på hög nivå!!
 Jag och dottern åkte till Linda på Schalinda´s kennel och myste med de två valpar hon har där hemma. Den till vänster ska stanna på kenneln medan hanen till höger i bild är till salu.
 De var lugna, sociala, ovanligt "o-bitiga" och fullkomligt ljuvliga båda två!
Hemma hos Linda får valparna bästa tänkbara start på livet. De är just nu 7 veckor och har samma tillgång till huset som de övriga hundarna.
 Tiken, Stella, ska stanna i kenneln. Hennes mamma Fanny fick valpar som är lika gamla som Silas men då med en annan hane.
 Vi försökte oss på lite uppställningsbilder. Gick sådär...
 Vintern bjuder ju inte på sådär jättemycket ljus, varpå bilderna blir lite suddiga
 Men jag tror ändå det går att se att det är en sockersöt liten puppy som finns tillgänglig för dig som vill ha en riktig vän för livet!
 Asså, kolla så snygg han är, guldklimpen
 Om inte min man hade sagt åt mig att inte komma hem med en valp, så vete katten om det inte hade slunkit med en liten parvel under jackan....Ja, och om jag inte redan hade haft en handfull med att hålla Silas nöjd med träning och aktiviteter. Nä, det får nog vänta med valp ett tag för mig. Jag har ju nyss haft valp.
Sugen? Eller känner nån som kanske skulle kunna bli en bra ägare till en ljuvlig, vacker, charmig och kelen schapendoeshane? Tveka inte att höra av dig till Linda!
Jag blir alltid glad av att träffa Linda och vovvarna! Är så glad över vår vänskap!
Både jag och dottern Paulina åkte hem glada inuti efter att ha träffat både valparna och Linda!
Direkt iväg till mellandagsrean. Mindre roligt, kan jag meddela....
Nu blir det bio

1 kommentar: