tisdag 21 november 2017

Förändringen hos Silas

Silas har alltid varit en charmerande kille, men OJ, vad han förändras nu!! Till det bättre!!
Han mår så mycket bättre numera och är mycket lugnare än nånsin! Asså, lugn med Silas-mått-mätt!
Det betyder verkligen inte att han är lugn! Men det betyder att han kan koppla av och sova, inte reagerar på småljud och förbipasserande. Han är inte lika "på tårna".
Dessutom har han börjat kommunicera med oss människor mer.
Han går till dörren och tittar på oss när han är kissnödig. Och eftersom vi har reagerat på det och släppt ut honom så blir han ju mer benägen att göra det. Så är det ju med beteenden som lönar sig!
En till förändring som vi märker är att han på sistone fått bättre självbehärskning och verkar tänka mer på vad VI vill och inte bara på vad HAN vill..... Det är minsann en trevlig egenskap, även om jag gärna vill ha självständiga hundar till viss del.
Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker hans ögon har blivit mörkare och att de ser snällare ut. Som om det har flyttat in nån slags vishet i dem. Hela hans personlighet växer med tiden och det är så spännande att bevittna processen!
Han är en ljuvlig hund som verkligen vinner våra hjärtan allt mer med tiden.
Jag älskar att få dela min vardag med hundar som har sån tydlig personlighet och som kommer mig så nära. Jag lär mig nåt av hundarna hela tiden. Jag tror faktiskt att de gör mig till en bättre människa!

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man märker att de börjar "landa" lite våra underbara hundar!!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! Både spännande och skönt 😜
   Kram

   Radera