måndag 23 oktober 2017

Silas spindeldiagram från BPH

Tänkte bara visa spindeldiagrammet från BPH
Om jag skulle ändra på nåt så är det min upplevelse av hur mycket intresse han hade för att leka med föraren(mig) Han kom nämligen och la leksaken vid mina fötter och när jag inte reagerade lyfte han upp leksaken och släppte den igen på mina fötter. Så just det låga intresset att leka med föraren håller jag verkligen inte med om.
Men jag är generellt sett enormt nöjd med Silas BPH!! Han skötte sig så enormt bra! En riktig drömhund med mycket driv, energi, föremålsintresse. Sen är han sen till ilska och han älskar människor! Låter väl som en toppen hund att arbeta med och att ha i sin vardag! Det tycker i alla fall jag!
Om du vill läsa mer om Silas olika resultat så har han en egen flik högst upp i bloggen.
Det är lite tråkigt att det är så få schapendoes som gjort BPH. Bara 77 st! Synd! Det är ju verkligen ett jättebra verktyg för att hålla koll på vad som händer med rasen. Det är ett bra verktyg i aveln och så lär man sig enormt mycket om sin egen hund som går att applicera på vardagen!
Så gör BPH med din vovve! Jag rekommenderar det starkt!
Ha en bra vecka!

2 kommentarer:

  1. Jag har gjort med båda, men Kaia var lite för gammal när vi gjorde. Jag såg väldigt mycket inlärda beteenden hos henne, särskilt på leken som hon verkligen inte har naturligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det där har jag funderat mycket på. Även om det är lite tokigt med tonårsfaserna när hunden är runt året och att den kan va lite skvättig, så är det ändå mer sant att göra det då än tidigare

      Radera