lördag 7 oktober 2017

En rosa hundpromenad

Idag tog jag hundarna och åkte ner på stan för att gå på en Rosa Hundpromenad som syftade till att samla ihop pengar till Cancerfonden. Det blev runt 100 personer med sina hundar (och några utan hund) som gick genom stan och fick blickar att vändas mot vårt håll. Det var många stadsflanerare som såg minst sagt förbryllade ut när det formligen vällde fram hundar längs gatorna i centrala Örebro!
Jag har gjort en paracordsele i rosa till Silas, men med hans långa, fluffiga päls så syns den ju nästan ingenting!! Rosa hårsnoddar fick de i alla fall, båda två och jag hade en rosa sjal
Det var hundar av alla de slag som deltagare. Vi träffade våra kompisar frallorna och staffarna som vi känner från de hundpromenader och kurser som jag håller via JR Hundcenter här i Örebro
Här kommer en golden retriever som fått svansen och öronen sprayade med rosa färg
Bredvid oss innan starten var en portugisisk vattenhund och den rasen gillar jag skarpt!! De påminner mycket om schapparna i både utseende och mentalitet.
Väl hemma igen så var hundarna helt sjukligt trötta!!
Silas däckade på flera olika ställen i huset
De var så söta när de låg rygg mot rygg på köksgolvet och sov djupt.
På tal om rygg mot rygg så är det en låt just nu som är väldigt poppis och som handlar om att hon aldrig vill sova rygg mot rygg med sin partner. Som om det vore det värsta man kunde göra i ett förhållande. Själv känner jag bara - kolla på bilden ovan och säg mig att det ser nåt annat än TOKMYSIGT ut att sova rygg mot rygg!!
Nåja, men låten är väl rätt ok.
På tal om den rosa hundpromenaden så samlade vi nästan ihop 9000:- till Cancerfonden. Det var väl inte så dumt!! Hurraaa för oss!

1 kommentar: