lördag 2 september 2017

En lördag med utställningsbilder

Hallå i stugorna! Nu är det äntligen helg igen!
Jag har visst glömt att visa bilderna som en kompis till mig tog i Norrköping då Silas tog hem hela två Reservcert och en titel som Bästa Junior
Ida Trodell Karlsson är en tjej som jag själv gick utställningskurs för för ca 5 år sedan. Det var innan jag själv började med utställning och jag hade fransk bulldogg. Ida är instruktör och har jobbat med hundtrim i Lindesberg, men bor här i Örebro. Hon har och ställer Bedlingtonterrier och är superduktig på den pälsen som ju är väldigt speciell. Jag såg henne jobba med den på utställningområdet och det är verkligen vackert det hon gör!! Sen går det bra för hennes nuvarande tik också.
Bildresultat för bedlingtonterrier
(Lånad bild)
Ida blev fullkomligt blixtförälskad i Silas eftersom han, i vanlig ordning, tvångskramades med henne och charmade som en tok där bredvid ringen. Då var han 10 månader. Nu när jag ser bilderna fattar jag hur enormt hans päls växer!! Han ser ju inte alls ut sådär längre!! Hans lugg är så tjock så jag knappt får upp den i en tofs längre. Det blir inte alls vackert, tycker jag själv, när jag sätter upp den. Men jag gör det ändå ibland.
Ha nu en riktigt skön helg och gör mycket av sånt du själv gillar! Det ska jag försöka. Just idag kände jag för att shoppa, så jag ska iväg och köpa lite blommor till fönsterbrädorna och några ordningsskapande lådor till städskåpet. Ikväll är det en stor fest vi ska på, med runt 300 gäster. Imorgon är det innebandymatch som jag vill gå på eftersom min 17-åriga son nyss blivit uttagen att spela i herrlaget i ÖSK. Sååå spännande att se sin "lilla" son spela med "stora gubbar"
Må så gott!

2 kommentarer:

 1. Visst är Ida superduktig!!
  Men va fin Silas var på bilderna, en riktig stjärna.
  Kul för sonen hälsa och gratta honom.
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, superduktig! Bra på att fota också!
   Tack, jag ska hälsa honom
   Kram

   Radera