måndag 10 juli 2017

Valparna fyller 1 år

Idag fyller de här killarna 1 år!! Hurraaaaa för Silas, Ocean, Rugas och Schappe!
Det är inte klokt vad tiden går. Jag tyckte nyss att jag och Linda satt vid valplådan och väntade ihärdigt.
Först kom fläckiga Ocean och vi blev blixtförälskade i hans teckning och färg. Men vi väntade främst på en liten tikvalp som jag önskade till vår familj. En av valparna skulle ju stanna hos oss.
Sen föddes hane efter hane tills Lystra slutade flämta och krysta.....inte en enda tik blev det till oss.
Sista valpen väntade vi en stund på och vi trodde ett tag att det var klart. Men sen kom en jättestor och älgliknande valp. En nästan kolsvart kille som verkligen inte var en fröjd för ögat. Vi skrattade lite åt hur ful han var. Föga visste vi att jag skulle falla för den där kelsjuka jättevalpen som hade nåt som gjorde att jag kände: Honom ska vi ha!
Alla fyra killarna är så älskade och vi är så glada över att de alla hamnat i trevliga familjer. Vi har mer eller mindre kontakt med dem alla och det känns väldigt roligt!
Ja, tänk att min fina Silas blivit så stor, fin, snäll, charmig, kelsjuk, rolig, smart och galen. Han passar perfekt hemma hos oss nu när han har landat i sig själv. Jag är så glad att vi fick chansen att behålla en av valparna!
Skickar en stor grattiskram till bröderna bus! Hoppas vi kan ses snart allihopa

4 kommentarer:

 1. Slumpen tog mig hit! Du ar en fin blogg! Du får gärna tittar in till mig och sätta en tass om du vill detta. Välkommen! Vi har själva 5 hundar som är polarhundra som vi bruka dra med
  Rätta länken är: http://autismmamma.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för vänliga ord! Kul att du hittat hit!
   Tack för inbjudan till din blogg. Blir ett besök på en gång!

   Radera
 2. Grattis i efterskott alla grabbar!!
  Kram

  SvaraRadera