fredag 21 juli 2017

Med spring i bena inleder vi SEMESTERN

Nu har jag äntligen SEMESTER från alla mina jobb - hundinstruktör, paracordpysslare och nu tandhygienist. Idag var sista dagen och kl 13.00 hade jag gjort mina timmar och kunde cykla hemåt på min elcykel.
Ikväll ska vi inleda semestern på bästa möjliga vis med lite extra njutning. Allt för att känna att vi kan göra vad vi vill nu.
Imorgon blir det hundutställning och sen ska vi packa för att åka till släkten i norr.
Hundarna ska såklart med.
 Hmmm.....jag tror du har nåt på tungan, Silas....
Silas är typ KUNG på kel! Alltså, inte sån där mysig, mjuk och gossig kel....nejdå, HÅRDHÄNT och GALEN kel ska det vara. Sån där som helst gör lite(eller mycket)ont.....
Han märks, liksom....
Kel från den här killen går verkligen inte obemärkt förbi.....
Ingen har nånsin sag: "Jag undrar om Silas kanske vill ha lite uppmärksamhet" med frågan i rösten. Nä, det låter istället: "JÖSSES, Silas vill då verkligen ha all världens uppmärksamhet och vara i centrum helst hela tiden"
Typ så brukar det låta. Just så! Silas är en clown och en kram-maskin med kraft och eftertryck!
Lystra får kämpa för att hålla honom på mattan, men hon är så snäll så han märker knappt att hon säger ifrån. Han verkar mest tro att hon vill leka mer.....De är smarta, de där grabbarna....
Älskar den här bilden på Lystra. Man ser verkligen att hon älskar att springa och ger järnet!
 Lyckan av att få springa lyser lång väg!
Lystra behöver få mer vila än hon får. Hon drar sig gärna undan från sin son, men blir sällan lämnad ifred många minuter. Jag ska försöka ge Silas mer motion och aktivering så han låter henne vara.
Det är sådär när man har fler än en hund - att man måste se till att alla får det de behöver, vilket inte alltid funkar naturligt i en flock om flera hundar.
Jag har bokat in Silas att göra BPH i höst. Längtar! Sånt är så spännande! Men det är ganska länge kvar. Han hinner landa lite ytterligare först.
Men nu ska jag njuta av semestern i fulla drag. Vi hörs när vi hörs
Ha de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar