torsdag 6 juli 2017

Frallakompisar

 I tisdags åkte jag och hundarna till Lindesberg och träffade Alexandra och hennes frallor.
Ovan ses Alma med sin typiska sittstil
 Lilly blev lite trött efter att ha hälsat mig välkommen riktigt ordentligt tillsammans med Alma och Rex.
Vi människor fikade och småpratade och hade det mysigt
 Sen gick jag med mina vovvar och Alexandra med Rex på en promenad i skogen. Efter en stund kunde de få springa lösa. Och som de sprang, sen!!
 Silas och Rex påminner lite om varann för att de har ett ordentligt driv och stor påhittighet. De är liksom sällan stilla. Fast jag tror nog att Silas har sin överman i Rex ändå....åtminstone när det gäller mer stillsamt hålligång. Silas springer såklart ifrån Rex lätt, men Rexen ger honom så mycket motstånd han kan även på det området.
 Tant Lystra höll ordning i ledet. Det märks faktiskt att killarna tar hänsyn till hennes önskemål om att hålla sig i skinnet. De har respekt för brudarna ibland....
Vilken härlig kväll det blev. Precis vad jag behövde. Få träffa en "gammal", välkänd vän, bara vara, snacka lite skit....leka med hundar.....Tack Alex! Du är en av de som gör att jag ibland drabbas av Lindesbergs-längtan.

Min tid kan omöjligt bestå av lika många timmar som alla andras tid, för jag hinner verkligen INGENTING numera!! Inte ens blogga som jag gillar så mycket.
Nåja, i helgen är det hundutställning igen och Silas har blivit kammad idag. Inte riktigt lika smidig kamning denna gång... men nu är det gjort. 
Imorgon jobbar jag bara till 13 och sen ska jag ha en vilodag som inte är av denna världen. Jag ska verkligen inte göra ett enda dugg. Tror min utmattade hjärna kommer tacka mig. 
Vi höres väl nån dag

2 kommentarer:

 1. Tack själv vännen!! Alltid en energikick av att träffa dig och dina myshundar. Ja Rex och Silas är bra lika :)
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var såååå roligt att ses! Som alltid!
   Kramar!

   Radera