tisdag 27 juni 2017

Med fokus på Silas

Idag blir det bilder på galna, lilla Silas
Han är mycket mer föremålsintresserad än Lystra och att springa efter en boll gillas skarpt. Sånt har Lystra aldrig varit särskilt intresserad av
Nu fyller han snart 1 år, min lilla pälskling, och vi ska börja konditionsträna lite mer på riktigt.
Mitt mål är att träna uthållighet blandat med att bygga muskler. Så det blir nog en del drag och långa, kuperade vandringar i skog och mark
Han håller ju igång skapligt själv bara man släpper honom, men om jag styr aktiviteterna kommer han kunna träna mer på det sätt jag tror att han behöver. Han behöver bygga muskler för att bära upp sin kropp bättre och hålla för påfrestning utan att drabbas av skador lika lätt.
Drag kommer han gilla, tror jag. Jag har en bra dragsele som jag köpte till Lystra. Men hon fick ju ont i ryggen innan jag hann inviga den och dessutom är hon inte lika intresserad av den träningsformen.
Passar nog Silas som hand i handske
Det blir att dra mig på cykel, men också dra lättare vikter direkt på marken.
Jag börjar lätt för att han ska lära sig att dra med rätt teknik i första hand
Tänk att han är ett helt år gammal, min lilla pöjk!
Tycker inte det var länge sen jag satt vid valplådan och tog emot "älgen" och skrattade åt hur ful han var. Hur jag sa "vilken av de andra valparna som helst, men inte "älgen"!"
Men nu har han bott hos oss ett helt år och efter att ha pendlat mellan hopp och förtvivlan är vi nu glada att just han bor med oss
Han är en glad prick med hjärtat på absolut rätta stället!
Ha nu en bra fortsättning på dagen
Vi höres!

2 kommentarer:

 1. SnyggSilas!! ååååå jag känner igen så mycket i honom med Rex.....Man kan bli galen på dom men de menar bara väl och har så mycket kärlek i sig som syns i deras ögon så man kan inte bli arg....eller jo lite ibland :).
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är faktiskt lite smått "magisk", min Silas. Har har så mycket känslor i sig och delar med sig av all del glädje och kärlek han bär på.
   Ja, nog påminner de en hel del om varann, våra killar
   Kramen!

   Radera