tisdag 16 februari 2016

SNÖ på er, allihopa!

I helgen snöade det för fullt och Lystra äääälskar snö
Det syns kanske...
Hon busar alltid mycket på promenaderna, men faktum är att hon spränger bus-kontot totalt när det är snö ute. Det är alldeles och helt omöjligt att låta bli att skratta högt åt henne
OJ, vad det yrde av snö den där dagen!
Tur att Fluffet inte är vit....då kanske jag inte hade hittat henne...
Man kan inte annat än glädjas över den fina strandpromenaden vi har här i stada
Den är minst sagt flitigt använd av oss, kan jag lova. Vi går nog strandpromenaden minst 3 ggr/vecka och varenda gång förundras jag över hur vackert det är. Jag blir nog aldrig hemmablind och mättad av att se naturen längs vår väg.
Är det nåt jag lärt mig på riktigt under det här året då jag varit sjukskriven så är det att uppskatta det vackra och positiva i vardagen. Jag har alltid varit människotypen som ser glaset halv-FULLT istället för halv-TOMT, men har blivit ännu mer uppmärksam på det vackra omkring mig. Det är en av de bättre sidorna av tiden som sjukskriven.
Jobbar  nu 3-4 timmar per dag och det fungerar ok. Har en bra bit kvar innan jag är frisk, men har kommit långt ändå. Utmattningssyndrom är inte att leka med, men man tvingas verkligen lära sig att leva ett mer genomtänkt liv. Att verkligen hitta balansen - nåt man kanske inte skulle gjort på många år om man inte kört huvudet i väggen och varit tvungen att ändra spår.
Utan Lystra vid min sida skulle jag inte kommit så långt som jag har. Är det nån som är glädjen personifierad så är det Lystra! Utan tvekan!
Säg "CHEEEEESE" så matte kan ta en fin bild, min lilla Fluffhund
Tokig, galen, konstig och alldeles.....alldeles uuuunderbar!! Det är Lystra, det!

3 kommentarer:

 1. Visst finns det massor med vackra saker runt omkring oss och våra hundar hjälper till att göra allt ännu vackrare!! Ta och vila ordentligt så du blir frisk vännen.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! Utan hund skulle livet vara trist
   Kram, kram

   Radera
  2. Ja, verkligen! Utan hund skulle livet vara trist
   Kram, kram

   Radera