torsdag 21 januari 2016

Sova, sova, sova säng, säng, säng...

Kolla hur ytte-pytte-liten Lystra kan bli när hon kurar ihop som en fjällräv uppe på soffans ryggstöd. Man undrar var resten av kroppen är, liksom.... 
Nu kommer bikten - när det varit såhär kallt ett längre tag och då jag nyligen börjat jobba mer efter min långa sjukskrivning så har vi inte gjort många knop, jag och Lystra, vissa dagar. Det har faktiskt hänt flera gånger att hon inte fått nån promenad alls, utan bara varit ute i trädgården och fått nån stund klickerträning i köket å sånt. Lystra finner sig i det! Hon är som en dröm här i huset! Så lugn och tillfreds, även om hon nog hemskt gärna skulle vilja göra nåt kul. En schappe har ju sällan nåt emot att göra roliga saker.
 Ja, åsså har hon sovit nära mig i soffan. Näääääära, näääära ska det va!
Lystra är väldens bästa värmekrus
 Vi har förstås bytt sovplats ibland. Allt för variationen
Fåtöljen går också bra att sova i , tycker Lystra
 Hänga hakan på armstödet och sooooova, sooova.....
Ja, eller titta på matte.... <3
I sammanhanget tycker jag att skönsjungande och mycket, mycket undehållande Galenskaparnaa & After Shave får sjunga sången Säng, säng, säng från 1983 för oss i klippet ovan.
Jamen, är det inte underbart!? Passar det här inlägget som hand i handske
Sova, sova, sova soffa, soffa, soffa.....Vi håller på att göra en cover på låten som passar alla våra sovplatser
Hur mysig är inte den här tösen. Älskar henne så det nästan gör ont!
På filmklippet ovan ser ni hur hon kommunicerar med mig där i soffan. Kanske undrar hon om vi ska hitta på nåt skoj...
Jag brukar släppa ut henne i trädgården ensam med jämna mellanrum om vi inte promenerar så ofta.
Vi har inte hela gården inhägnad, en hon håller sig på gården. T om fastän grannarnas hundar kommer, om rådjuren är på vår gård (jodå det händer med jämna mellanrum fast vi bor mitt inne i stan) så håller sig Lystra kvar på gården. Hon har inte alltid varit sån.....men nu sköter hon sig riktigt bra. Vi har staket ner mot bäckbacken som ni ser rakt fram på filmen eftersom rådjuren skiter där nere och det smakar så gott att käka skit så Lystra kollrar bort sig totalt ibland. 
Här sträcker hon på sig vid köksbordet 
Lilla pärlan
Jag ska testa en ny hobby när jag känner för det. Jag har fått hem spännen och kedjor för att göra halsband till hunden. Jag ska iväg på posten och hämta paracordlinor också. Det kommer nog halsband och koppel i både paracord och konstläder eftersom jag har konstläder i ett par färger hemma i skåpet som jag inte vet vad jag ska göra av.
Jag lämnar väl nån uppdatering om hur det går när jag börjat testa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar