onsdag 13 januari 2016

En glad schapendoes

 Inget är som att se en schapendoes i snön. Det fullkomligen sprudlar av glädje över snön. Deras små kroppar förvandlas till en glädjebomb!! Om de var levnadsglada innan så är det ingenting mot vad en snöbelagd natur lockar fram
 Vi är hemma från Falun igen och Lystra är lycklig över det. Hon följde mig som en svans igår kväll och var kanske lite orolig att jag skulle dra iväg igen.
Hon gosade och gosade med mig! Charmungen!
Man blir så glad när man ser hennes glädje. Jag ska filma henne nån gång när jag kommer hem så ni får se hur hon ser ut och låter. Vi hundägare är lyckliga, vi! Man blir alltid glatt hälsad och vi är hundarnas viktigaste punkt i livet. De drar sig inte för att visa sin kärlek, heller. Inte som människor - vi tänker så mycket på vad man får och inte får göra, vad som är pinsamt att göra, egen status och sånt. Så tänker inte hundarna utan har tillgång till hela sitt känsloregister på ett annat sätt.
Såhär såg Lystra ut idag. Nåja, det brukar vara ungefär såhär hon ser ut på våra promenader, så det är inget annorlunda. Hon tyckte nog snöhögsklättringen var så rolig så hon var tvungen att springa ett extra varv istället för att komma och få sin godis efter klättringen.
 Borta bra men hemma bäst. Så är det, bara!
Min älskade lilla sötfia!
Idag börjar jag jobba efter 3,5 veckors julledigt. Känns nästan lite konstigt eftersom man varit ledig så länge. Men jag trivs på mitt jobb så det blir jättebra! Är tandhygienist på Folkis.
Må så gott! Vi höres

3 kommentarer: