måndag 7 december 2015

Kompisträff, Canistidning och söt-överdos

 I morse fick jag sms från grannen Monika som undrade om vi skulle gå en promenad med hundarna. OM jag ville! Lilla pudel/papillon-tiken Sally hängde såklart med
 Sally vill helst bara leka med människor, så henne får man nästan lura till att leka med Lystra. Men att springa är nåt av det roligaste som finns
 Lilla Sally på piedestal. Visst är hon söt!
 Så bra, då har vi hittat ett gemensamt intresse - klättra och posera. Det är ju precis  vad jag och Lystra brukar pyssla med på våra promenader. Så bra!
 En schappes signum - kräla omkring i sanden är nog det bästa Lystra vet.
 "Lek med mig, Sally! Lek med mig!"
"Nääää....jag ser inget kul i det" säger Sally "Jag leker hellre med din matte"
 Men Lystra deppar inte - hon har ju sanden
 Det är verkligen fantastiskt roligt att få umgås med Monika och Sally! Man blir glad hel och hållen! Sally är söt och charmig, Monika med förstås, men framförallt är Monika en snäll, glad och vis kvinna som lär mig mycket om livet och balansen. Min mamma bor 75 mil bort, och Monika får gärna vara "stand in". Hon är lite yngre än min mamma, men minst lika klok
 Som motvikt för allt springande och skuttande så blev det godissök på marken för att lugna ner den upprymda stämningen lite innan vi gick hemåt igen. 
Det här mådde vi bra utav.
 Idag dök jordklotets bästa tidning upp i min brevlåda. Ååååh, vad det är roligt att läsa den här tidningen. Jag längtar efter vartenda nummer och läser varenda bokstav, på ett sätt jag inte läser någon annan tidning. Den ger SÅÅÅÅÅ mycket!
Det är verkligen en tidning för den aktiva hundägaren, tävlande, nyfikna, hundälskare....ALLA som har det där lilla extra hundintresset och vill dyka ner ännu mer på djupet. Göra som jag - NÖRDA!
Märk väl - jag är INTE sponsrad (skulle mer än gärna vara det, så ring mig gärna Canis) men jag skriver detta ändå. Bara som ett superbra tips!
Lystra jobbar på sin söthet här hemma, men nu har jag börjat sätta stopp - nån måtta måste det vara på sötheten, det kommer snart bli en söt-överdos!
Älskar Lystra så oerhört mycket. Min lilla MUMS!!

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha den överdosen kan inte vara annat än ytterst nyttig!! :)) & Sally är väldigt sööööt! <3

  Du jag tänkte på ditt inlägg inne hos mej angående Martin, men vet du vad? oavsett vart han kommit ifrån, så var det "folket" som röstade & älskade hans enkelhet, & folk i stugorna runtom hela Sverige fick ett varmt hjärta av honom! så även om Lindesberg med omnejd gjorde sin "plikt" så hade han vunnit!! :)) Jag såg bara på min FB från folk över hela landet, vänner & vänners vänner... alla diskutioner om Idol & så gott som ALLA höll på honom! från norr till söder <3 :)))

  Varm kram till er <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, Sötöverdos är inte så tokigt att ha <3
   Jadå, nog är Martin folklig allt!! Idag har det delats ut flera tusen biljetter till hans fest här i stan på fredag. De tog slut direkt! 900 biljetter på 30 minuter på ett ställe. Ujujuj!! Kul är det
   Kram

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Söta Lystra och Sally!! Visst är canis en kanontidning :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Canis får gärna komma ut med 12 nummer per år istället för 6!! Får aldrig för mycket!
   Kram

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Owaw!! alltså vilken fest det kommer bli!!!! vilken känsla för honom, skulle jag tippa så blir denna nästan snäppet fantastiskare att uppträda på än Globen, för här är det hemmaplan *hjärta* vilka hyllningar! vilka applåder, vilket tryck!! & många tårar kommer nog rinna på hans kinder, av all kärlek han kommer få <3 owaw owaw!!
  Är det en gratisfest? ska du dit?

  Varm kram igen <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en gratisfest. Nää, ska inte dit. Men flera av mina vänner ska :-)
   Kram, kram

   Radera
  2. Ja, det är en gratisfest. Nää, ska inte dit. Men flera av mina vänner ska :-)
   Kram, kram

   Radera